Elinin Çamuruyla... Seramik Sergisi Açıldı!

Seramik ve Cam Anasanat Dalı, Yüksek Lisans öğrencisi Gülşen Mutlu’nun ‘Elinin Çamuruyla’ isimli kişisel seramik sergisi, Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Sanat Galesinde 19 Şubat 2024 günü açıldı. Sergide, giyilebilir seramik olarak tanımlanan alanda üretilen kadın kıyafetleri, kadınların yaşadıkları sorunlara evrensel perspektifle eleştirel bir bakış açısı kazandırıyor. Fakülte Dekanı Prof. Dr. Tahsin Turgay’ın açılışını yaptığı, Dekan Yardımcıları Doç. M. Hülya Doğru, Doç. Dicle Öney, Seramik Cam Bölüm Başkanı Prof. Buket Acartürk, Fakültenin öğretim elemanları ve öğrencilerinin izlediği sergi yoğun ilgi ile karşılandı.

Sergi 19 Şubat-1 Mart 2024 tarihleri arasında, Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Sanat Galerisi’nde  izlenebilir.